Som i samma rum fast på distans!

Som i samma rum Som i samma rum fast på distans!

Som i samma rum, fast på distans

Jabra PanaSpeak MS
I den situation vi befinner oss just nu, är det inte läge att tränga ihop sig i ett litet konferensrum. Det är dags att tänka om när det gäller hur vi håller möten. Jabra PanaCast kameran med full 180º vinkel ger en naturlig upplevelse av rummet och för dig visuellt närmare dem du samarbetar med trots det fysiska avståndet. Jabra Speak 750 MS Teams ger dig ett högklassigt ljud med HD Voice. Högtalartelefonen är dessutom designad för att passa in i hur den moderna världen fungerar och har en dedikerad Microsoft Teams-knapp för full överblick över möten, samtal och meddelanden.

Som i samma rum, hurdå?

Videomötena känns helt naturliga, och sker på säkert avstånd. Med Jabra’s smarta och snygga videokonferensutrustning blir det som om du befann dig i samma rum – fast på distans.
Läs mer om Jabra PanaSpeak MS

Som i samma rum fast på distans – Vill du veta mer?

Vi demonstrerar gärna videokonferensutrustningar så att du själv får uppleva enkelheten samt fördelarna med optimerat ljud och bild. Kontakta oss redan nu så bokar vi in ett Videomöte som ett första steg, utan att du förbinder dig till något.
Läs mer om Videokonferensutrustning

Länk till Jabra – Läs mer om Jabra’s videokonferenslösning

Välkommen till Engcom – Vi ser fram emot att höra från dig!
Office: +46 8 628 32 00
E-post: info@engcom.se