Videokonferensutrustning

Videosamarbete

Säkert har du redan upptäckt nyttan av att använda videosamarbetstjänster såsom Zoom, Microsoft Teams, Skype for Business, Google Hangouts m.fl. Egentligen är det en självklarhet idag att vi kan lägga till video när vi pratar med varandra. Med tanke på att tekniken blivit bättre för ljud och bild samt mer kostnadseffektiv kan alla nu införa videokonferenser fullt ut. Även i företagets mindre mötesrum eller på hemmakontoret.

Vill du boka en Demo eller Hyra?

Vi demonstrerar gärna olika lösningar efter era behov, så att ni själva får uppleva enkelheten samt fördelarna med optimerat ljud och bild. Kontakta oss redan nu via formuläret på denna sida så bokar vi in ett möte. Ni kan även hyra en utrustning, om ni enbart har enstaka behov av lösningar för videokonferenser. Behöver ni kanske hjälp med en snygg och proffsig installation så kan Engcom hjälpa er med detta till Fast Pris!

Video­konferens­utrustning

Enkla videomöten i en box

 • Konftel C20Ego

  4.495,00 kr

  SMALL.
  Antal i mötet: 1-6 pers.
  Videokonferenspaket.

 • Konftel C2055Wx

  7.595,00 kr

  MEDIUM.
  Antal i mötet: 1-12 pers.
  Videokonferenspaket.

 • Konftel C5055Wx

  12.495,00 kr

  MEDIUM+.
  Antal i mötet: 1-20 pers.
  Videokonferenspaket.

 • Konftel C50300Mx

  14.995,00 kr

  LARGE.
  Antal i mötet: 1-20 pers.
  Videokonferenspaket.

 • Konftel C50800 Hybrid

  15.995,00 kr

  X-LARGE.
  Antal i mötet: 1-40 pers.
  Videokonferenspaket.

 • Installation

  3.895,00 kr

  FAST PRIS!
  Montage ljud & videoutr.

Videokamerapaket

För dig som redan har en Konftel

Konferenskameror & tillbehör

Garanterat trasselfritt

Konftel OCC Hub är navet i videokonferensutrustningen. Den gör att du endast behöver en enda kabel för att koppla ihop konferenskameran, högtalartelefonen och skärmen. Det innebär i praktiken att Konftels smidiga videopaket fullt ut stödjer BYOM (Bring Your Own Meeting), och att du kan ta med dig din samarbetstjänst på valfri laptop med USB till mötesrummet.

Videokonferenspaket

Small - för upp till ca 6 personer: Konftel C20Ego är det perfekta paketet för video i små mötesrum. Här får 4K-konferenskameran Konftel Cam20 sällskap av den briljanta högtalartelefonen Konftel Ego med OmniSound®-ljudkvalitet. Konftel OCC Hub knyter ihop allt till ett smidigt kit, så att det räcker med en enda USB-kabel för att koppla in kameran, ljudenheten och rummets skärm till samarbetstjänsten i din laptop.

Medium - för upp till ca 12 personer: Konftel C2055Wx är det perfekta paketet för video i medelstora mötesrum. Här får 4K-konferenskameran Konftel Cam20 sällskap av högtalartelefonen Konftel 55Wx med OmniSound®-ljudkvalitet. Konftel OCC Hub knyter ihop allt till ett smidigt kit, så att det räcker med en enda USB-kabel för att koppla in kameran, ljudenheten och rummets skärm till samarbetstjänsten i din laptop.

Medium+ för upp till ca 20 personer: Konftel C5055Wx är ett perfekt paket för video i medelstora och stora mötesrum. Här får den fantastiska PTZ-konferenskameran Konftel Cam50 sällskap av den expanderbara högtalartelefonen Konftel 55Wx med OmniSound®-ljudkvalitet. Konftel OCC Hub knyter ihop allt till ett smidigt kit, så att det räcker med en enda USB-kabel för att koppla in kameran, ljudenheten och rummets skärm till samarbetstjänsten i din laptop.

Large - för upp till ca 20 personer: Konftel C50300Mx Hybrid är ett flexibelt premiumpaket för video i medelstora och stora mötesrum. Här får PTZ-konferenskameran Konftel Cam50 sällskap av en Konftel 300Mx med OmniSound®-ljudkvalitet. Konftel OCC Hub knyter ihop paketet, så att det räcker med en enda USB-kabel för att koppla in kameran, konferenstelefonen och rummets skärm till samarbetstjänsten i din laptop. Du får dessutom hybridkonceptets frihet att kunna välkomna deltagare via mobilsamtal eftersom enheten har inbyggd simkortsplats för 3G/GSM-nät.

Uppgraderingspaket till video

För dig som redan har en Konftel konferenstelefon med USB! Ge rösten ett ansikte - uppgradera telefonmötet till ett videomöte. Konftels videokamerapaket gör det enkelt och prisvärt att utrusta era mötesrum i alla olika storlekar för videomöten. Hög ljudkvalitet i mötet ligger i Konftels DNA och säkras genom OmniSound®-teknik. Samma höga krav gäller för bildkvaliteten i Konftels USB-konferenskameror. Alla kablar som krävs för att One Cable Connect skall fungera fullt ut medföljer i leveransen från Engcom.

Videokameran: Konftel Cam20

Med USB-konferenskameran Konftel Cam20 kan du alltid lita på att de andra deltagarna i videomötet får en tydlig och balanserad bild av dig och dina kollegor. WDR-tekniken justerar automatiskt för bra bild i olika ljusförhållanden, även i krävande lägen som svagt ljus, direkt solljus och hög kontrast. Videoupplösningen på 4K innebär att det finns stor kapacitet till digital inzoomning. Även vid maximal 8x zoom klarar kameran av att skapa en detaljrik bild. Så välj det bildutsnitt du vill visa och lita på att det ser bra ut.

Konftel Cam20 är optimerad för situationer där konferenskameran behöver placeras nära bordet, vilket är det normala i dagens många huddle rooms. Bildvinkeln på 105° gör att alla deltagare kan sitta i en bra ställning och ändå rymmas i videobilden. Samtidigt skapas en verklighetstrogen bild utan förvrängning. Konferenskameran hittar enkelt och snabbt sin plats i mötesrummet. Använd den flexibla klämman för att hänga den på skärmen eller skruva pod-fästet på ett stativ som optimerar placeringen.

Videokameran: Konftel Cam50

Konftel Cam50 är USB-kameran som ger exceptionell bildkvalitet i dina videomöten till en bråkdel av priset på jämförbara konferenskameror med PTZ (Pan Tilt Zoom). Den bygger på en lösning med optik i premiumklass och enastående precision. Det gäller hela vägen från linserna till bildsensorn och den teknik som används för att optimera videokvaliteten. Även i situationer med svagt ljus blir bilden ren och klar.

De medelstora och stora mötesrummen är PTZ-kamerans rätta miljöer. Bildvinkeln på 72,5° skapar redan i utgångsläget en känsla av närvaro och det är enkelt att zooma in till ett anpassat utsnitt. Utmana gärna prestandan i Konftel Cam50 genom att använda den 12x optiska zoomen hela vägen. Du kan visa anteckningar på en whiteboard eller detaljer i ett produktprov med imponerande tydlighet.