bredband engcom
Bredband-Engcom

Bredband till företag

Bredband
EngCom kan leverera bredband för dig med höga krav och som vill dra full nytta av internet i företagets verksamhet via Fiber eller 4G/5G. Extremt pålitlig uppkoppling med höga överföringshastigheter går att anpassa efter dina krav i upp till 10 Gbit/s. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.
Konsultation för era fastigheter

Vi har erfarenhet av att installera fibernät för fastighetsägare och förvaltare i hela Stor-Stockholm. Vi utfört skräddarsydda installationer i allt från större handelsplatser till mindre BRF-föreningar. Alla installationer och anpassningar sker naturligtvis alltid samråd med kundens önskemål och krav. Vi kan även hjälpa er länka samman ert företagsnätverk, oavsett plats, i en enda skalbar lösning för det totala kommunikationsbehovet. Vi tar även ansvar för att nätverket och dess kopplingar hela tiden hålls uppe och fungerar som de skall.

hybrid arbetsplats bredband Bredband

Bredband för en stabil och flexibel uppkoppling

Uppkopplingarna behöver nu uppdateras ännu mer för att underlätta för den hybrida arbetsplatsen. När dina medarbetare vill kunna jobba effektivt överallt, oavsett om de är på företagets kontor, i mötesrummet, på hemmakontoret eller på landet. En stabil uppkoppling för den dagliga verksamheten fyller nu ett avgörande syfte. Vi hjälper dig gärna med anslutningarna som håller i längden, oavsett om de sker via Fiber eller 4G/5G.

bredband kundtjanst bredband Bredband

En personligare, kunnigare och snabbare support

Som ett mindre och mer flexibelt bolag kan EngCom och samarbetspartners hantera dina ärenden på ett mer personligt sätt. Istället för att skickas runt mellan olika avdelningar eller supportnivåer så hanterar vi dina ärenden direkt med hjälp av den tekniker som verkligen är insatt i hur det fungerar. Våra utvalda tekniker har lång erfarenhet av komplicerande tekniska lösningar för telefoni, bredband, fibernät och traditionella nätverk. Dessa tekniker arbetar även bl.a. med drift och underhåll för EngCom’s avancerade telefonplattformar åt flera större företag, organisationer och statliga instanser (kunder med mycket högt ställda krav på leveransstabilitet).

Bredband via Fiber - Prisexempel* månadskostnad

Fiber 100/100
1 495 kr

Fri startkostnad

Fri installation

Fast IP-adress

Fiber 1000/1000
2 495 kr

Fri startkostnad

Fri installation

Fast IP-adress

Anpassad Fiber
Offert

Enligt avtal

Enligt avtal

Fast IP-adress

*Prisexempel för bredband via Fiber avser exklusive moms och är även beroende av installationsadressen samt avtalstid. Kontakta oss gärna idag så tar vi fram en mer exakt prisbild för ditt företag.

Mobilt anslutning för alla

Där internetanslutning via Fiber inte kan levereras eller inte krävs kan vi leverera ett kostnadseffektivt mobilt alternativ. Som neutral och oberoende leverantör hjälper välja dig välja det anslutningsalternativ som passar bäst för dig och din verksamhet.

Mobilt bredband för drift av fastigheter

Vi har hjälpt ett flertal fastighetsägare och förvaltare Stor-Stockholm med Mobila Bredband för kommunikationen med undercentraler för drift och underhåll. Det har bland annat skett via Fast IP-adress från den teleoperatör som leverera en stabil uppkoppling på den specifika platsen. I några fall har vi även hjälpt till med att installera riktad antenn mot närmaste telebasstation.

mobilt bredband bredband Bredband

Bredband via 4G inom Sverige - Prisexempel* månadskostnad

Mobilt bredband
199 kr

Obegränsad surf

Ingen startkostnad

Fast IP-adress

Mobilt bredband Fast IP
258 kr

Obegränsad surf

Ingen startkostnad

Fast IP-adress

Anpassat MB
Offert

Enligt avtal

Enligt avtal

Enligt önskemål

*Prisexempel för mobil internetanslutning avser exklusive moms och är även beroende av behovet av extra utrustning såsom 4G modem/router samt avtalstiden. Kontakta oss gärna idag så tar vi fram en mer exakt prisbild för ditt företag.

Produktblad Bredband

Smarta uppkopplingar för företag & organisationer

För dig som företagare är det extra viktigt med rätt uppkoppling så att arbetsflödet flyter på i verksamheten. Vikten av god kommunikation gäller såväl mindre företag som större och mer etablerade organisationer. Som företagsledare bär du ansvaret för att rätt internettjänst finns tillgänglig för medarbetare, men också för företagets kunder. Med hjälp av en bra bredbandslösning via Fiber eller 4G/5G kan ni garantera era kunder en stabil åtkomst till era produkter och tjänster.

Omdömen om EngCom

Läs gärna omdömen från några av EngCom’s värdefulla kunder på Google.
Se omdömen här!

Vill du lämna ett omdöme?

Vi skulle verkligen uppskatta om du skulle vilja besvara några korta frågor om EngCom. Kanske vilken produkt eller tjänst du beställde? Vilket omdöme kan du ge om produkten eller tjänsten? Skulle du rekommendera den till andra samt vilket betyg vill du ge oss och vårt kundbemötande?
Skriv ditt omdöme här!

Kontakta oss så hjälper vi er!

Med över 30 års erfarenhet i branschen så vet vi vad som fungerar och inte. Vi hjälper er gärna!mail bredband Bredband