telefonkonferens engcom kontakta oss Kontakta oss
videokonferensutrustning engcom kontakta oss Kontakta oss
headset engcom kontakta oss Kontakta oss
telefoni engcom
bredband engcom kontakta oss Kontakta oss
Telefonkonferens Engcom
Videokonferensutrustning Engcom
Headset Engcom
Telefoni Engcom
Bredband Engcom

Kontakta oss

Kontakta oss - Kundsupport

Vardagar 08:00-17:00
Telefon: 08 - 628 32 00

Vi besöker er gärna!

När det är fråga om mer skräddarsydda lösningar för era lokaler eller konferensrum så får ni gärna kontakta oss, så bokar vi in en tid för demo hos er. Under vår långa erfarenhet i branschen har vi lärt oss att det bästa och mest optimala är alltid att vi får en tydlig förståelse för hur ni arbetar samt hur er arbetsmiljö ser ut.

Showroom, Södermalm

Efter överenskommelse med dig som kund kan vi även presentera våra produkter & tjänster i något av våra Showrooms på Södermalm.

Postadress

Engcom Scandinavia AB
Kivra: 556378-8867
106 31 Stockholm

Godsleveranser

(enligt överenskommelse)
Ölandsgatan 51
116 63 Stockholm

Om Engcom

Kontakta oss

En stark motivation för oss är att vi kan erbjuda produkter och tjänster som förenklar din arbetsvardag och minskar ditt resande. Att flera produkter även bidrar till en bättre miljö gör ju inte saken sämre.

Affärsidé

Engcoms affärsidé är att leverera och installera utrustningar och tjänster för telefon- och videokonferenser. Vi har lång erfarenhet av bra lösningar för distansmöten, där perfekt ljud och bild är av största vikt. Bl.a. har vi samarbetat med Konftel, som är en svensk tillverkare av konferenstelefoner och kameror, sedan början på 90-talet.

Vi tillhandahåller även proffsheadset från Jabra som hjälper dig att optimera ljudet och kundupplevelsen för dina dagliga samtal, oavsett om de sker via mobil eller datortelefoni. Företaget har funnits sedan 1982.

Trygga köp

Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med ditt köp och erbjuder dig därför rätt att returnera de flesta produkterna, vilket innebär att du har full returrätt inom hela 30 dagar.

Trygg samarbetspartner

Samarbetet med oss leder oss till trygga affärer eftersom bolaget tilldelats högsta kreditvärdighet av UC (Riskklass 5). Engcoms organsationsnummer är: 556378-8867.

Recensioner

Läs gärna recensioner från några av Engcom’s värdefulla kunder på Google Business. Vi skulle även uppskatta om du som redan är kund eller på ett eller annat sätt visat intresse för Engcom’s produkter och tjänster önskar hjälpa oss med en recension. Se recensioner här!

Varukorg