Slider

Kontakta oss

Kontakta oss gärna! Hur upplever du produkten eller tjänsten som levererades? Fick du vad du väntat dig? Kan vi förbättra något? Här kan du naturligtvis även ställa frågor om produkter och tjänster. Välkommen att kontakta oss på det sätt du föredrar.

Kontakta oss - Kundsupport

Vardagar 08:00-17:00
Telefon: 08 - 628 32 00

Showroom, Södermalm

Efter överenskommelse med dig som kund kan vi presentera våra produkter & tjänster i något av våra Showrooms i SoFo, Skanstull eller Slussen.

Postadress

Engcom Scandinavia AB
Kivra: 556378-8867
106 31 Stockholm

Godsleveranser

(enligt överenskommelse)
Ölandsgatan 51
116 63 Stockholm

Aktuellt Engcom


Om Engcom

Kontakta oss

En stark motivation för oss är att vi kan erbjuda produkter och tjänster som förenklar din arbetsvardag och minskar ditt resande. Att flera produkter även bidrar till en bättre miljö gör ju inte saken sämre.

Affärsidé

Engcoms affärsidé är att leverera och installera utrustningar och tjänster för telefon- och videokonferenser. Vi har lång erfarenhet av bra lösningar för distansmöten, där perfekt ljud och bild är av största vikt. Bl.a. har vi samarbetat med Konftel, som är en svensk tillverkare av konferenstelefoner och kameror, sedan början på 90-talet.

Vi tillhandahåller även proffsheadset från Jabra som hjälper dig att optimera ljudet och kundupplevelsen för dina dagliga samtal, oavsett om de sker via mobil eller datortelefoni. Företaget har funnits sedan 1982.

Trygga köp

Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med ditt köp och erbjuder dig därför rätt att returnera de flesta produkterna, vilket innebär att du har full returrätt inom hela 30 dagar.

Trygg samarbetspartner

Samarbetet med oss leder oss till trygga affärer eftersom bolaget tilldelats högsta kreditvärdighet av UC (Riskklass 5). Engcoms organsationsnummer är: 556378-8867.

Recensioner

Läs gärna recensioner från några av Engcom’s värdefulla kunder på Google Business. Vi skulle även uppskatta om du som redan är kund eller på ett eller annat sätt visat intresse för Engcom’s produkter och tjänster önskar hjälpa oss med en recension. Se recensioner här!