Konftel nyhet! HD Video med Cam10

konftel cam10 nyhet1 konftel nyhet Konftel nyhet! HD Video med Cam10

Konftel nyhet: HD Video med Konftel Cam10

Kompakt design – För storslagen prestanda, där du är
Konftel Cam10 är en webbkamera för dig som kräver professionell kvalitet på dina personliga videomöten, oavsett plats. Skapa en förbättrad bild- och ljudupplevelse med en 90 grader bred bildvinkel, HD-video, dubbla mikrofoner och enkel installation. Den portabla Konftel Cam10 är ett perfekt tillbehör både hemma, på kontoret eller där du befinner dig. Visa alltid upp dig själv i naturlig högupplöst 1080p-video. Ta med HD Video överallt – Kameran väger endast 165 gram!
Pris: 995 kr
Beställ här

konftel personal video kit nyhet konftel nyhet Konftel nyhet! HD Video med Cam10

Koftel nyhet: HD Video och ljud med Konftel Personal Video Kit

Komplett videokonferensutrustning, där du är
Gör dina digitala möten ännu mer meningsfulla! Med Konftel Cam10 USB-kameran fullbordar du din videokonferens-upplevelse genom att tillföra HD video till dina personliga mötesmiljöer. Med konferensenheten Konftel Ego tillför du även ett kristallklart HD-ljud för dina videomöten. Högtalarenheten har en rundupptagande mikrofon som säkerställer att alla hörs väl. Enkla att ta med överallt – Kamera och ljudenhet väger tillsammans totalt 395 gram!
Pris: 2 245 kr
Beställ här

Naturlig visning
Konftel Cam10 är idealisk för användare med en eller flera externa bildskärmar. Placerad i optimalt läge ovanpå huvudskärmen förmedlar den en verklighetstrogen tittarupplevelse. Den gör att du kan skapa ögonkontakt i stället för att bara visa huvudprofilen, något som förbättrar interaktionen. Konftel Cam10 har ett dämpat standardfäste för enkel och stabil montering, med kan även monteras på stativ för alternativa kameraplaceringar.

konftel cam10 moten konftel nyhet Konftel nyhet! HD Video med Cam10
Dina möten, på ditt sätt
Oavsett vilka appar eller molntjänster du föredrar så passar Konftel Cam10 perfekt för dina samarbetsbehov. Anslut bara USB-kabeln till din laptop eller stationära dator och sätt igång. Om din samarbetsapp stöder kamerastyrning (UVC-standarden) kan du enkelt justera den digitala zoomen för perfekt bildutsnitt.

konftel cam10 integritet konftel nyhet Konftel nyhet! HD Video med Cam10
Skydda din integritet
Med Konftel Cam10 har du enkelt kontroll på din integritet. En mekanisk slutare fungerar som linsskydd och är alltid inom räckhåll.

konftel cam10 imponera konftel nyhet Konftel nyhet! HD Video med Cam10
Imponera med tydlighet
Visa upp dig i naturlig högupplöst 1080p-video. Konftel Cam10 har innovativ brusreduceringsteknik, goda egenskaper i svagt ljus och snabbt autofokus. Den generösa och naturliga bildvinkeln hjälper också till att fånga innehåll, till exempel en whiteboard, med slående tydlighet.

konftel cam10 hogtalartelefon konftel nyhet Konftel nyhet! HD Video med Cam10
Nästa enhet, högtalartelefonen
Webbkamerans två inbyggda mikrofoner ger enastående ljudkvalitet tack vare teknik för dämpning av bakgrundsbrus. I ett enkelt scenario kan bildskärmens högtalare ibland stå för lyssningsljudet. Det bästa alternativet är ändå att komplettera Konftel Cam10 med den professionella högtalartelefonen Konftel Ego, som ger en förhöjd upplevelse tack vare ljudtekniken OmniSound®.

konftel cam10 nasta niva konftel nyhet Konftel nyhet! HD Video med Cam10
Kliv upp till nästa nivå
Den professionella USB-webbkameran är konstruerad för dagens hybridarbetsplatser, där fler och fler affärskritiska möten äger rum online. Konftel Cam10 kombinerar avancerad teknik med hög prestanda och kompakt design. Den är personlig, produktiv och perfekt för flexiblare arbetssätt.

En bra kamera för videokonferenser ökar produktiviteten
Med hjälp av bra utrustning för videomöten kan du lägga betydligt mer tid på dina arbetsuppgifter och betydligt mindre tid på att ta dig till olika möten. Du har allt tillgängligt vid din arbetsyta och kan efter mötet enkelt återgå till andra uppgifter. Videokonferenser ökar inte enbart din effektivitet och produktivitet utan det hjälper dig också att fokusera det som verkligen betyder mest för din verksamhet.

Vårt nya sätt att arbeta – en effektiv hybrid-miljö
Pandemin har på kort tid tvingat oss att anamma digitala och virtuella arbetssätt. Nu gäller det att vi bygger en hybrid-miljö som blir hållbar över tid, med smidiga videomöten som en central resurs, oavsett plats.
Läs mer på Konftel Academy

Vill du veta mer?
Engcom demonstrerar gärna videokonferensutrustningar så att du själv får uppleva enkelheten samt fördelarna med optimerat ljud och bild. Kontakta oss redan nu så bokar vi in ett Videomöte som ett första steg, utan att du förbinder dig till något.
Läs mer om Videokonferensutrustning

Välkommen till Engcom – Vi ser fram emot att höra från dig!
Office: +46 8 628 32 00
E-post: info@engcom.se
(samtliga priser avser exklusive moms)